Paginare Reviste

Redactarea, machetarea și tipărirea de reviste este o activitate de bază pentru noi.

 • Avem permanent în lucru o revistă sau o broșură. În timp, am editat sau am colaborat la apariția unor reviste specializate, cu apariție lunară sau trimestrială, precum și pentru publicații științifice din diferite domenii de activitate.


MOD DE LUCRU

 • Provocarea cea mai mare este dată de ritmul în care se lucrează, termenul de apariție al fiecărei reviste fiind reperul după care se stabilește întreg circuitul redacțional.
 • Un alt aspect extrem de important este munca în echipă. Specificul acestei activități presupune lucrul concomitent cu foarte mulți oameni din afara redacției noastre.
 • Ne mândrim că am asimilat foarte bine aceste valori în activitatea noastră.

OPERAȚIUNI EXECUTATE

 1. Machetarea, grafica de revistă, corectura materialelor, secretariatul de redacție, pregătirea finală pentru tipar (pre-press) sunt activitățile uzuale pe care le facem pentru proiectele de acest gen. 
 2. Principalul nostru atu este experiența departamentului DTP/Pre-Press. Suntem buni cunoscători ai tuturor programelor de paginare și grafică. Acest lucru vă oferă garanția că materialele la care lucrăm vor arăta bine, se vor tipări la timp și în condiții grafice deosebite.
 3. Asigurăm producția pe tipar digital sau pe tipar offset, având în felul acesta controlul asupra întregului proces de producție. 


Ne-am specializat în „diversitate”

Colaborăm la proiecte care țin de cele mai variate domenii:

 1. Publicații științifice din domeniul medical, dar și din cel agricol sau marketing.
 2. Reviste tipărite, dar și online/electronice.
 3. Publicații științifice, acreditate sau indexate în baze de date internaționale, dar și reviste cu informație diversă. 
 4. Reviste cu informație specializată adresată unui target bine delimitat, dar și reviste de diseminare a informației sau cu tentă comercială.

Toate au însă două elemente comune: CALITATE + SĂ FIE PREDATE LA TIMP.